Proslavili pobjedu Hrvatske

Ludnica u studiju HRT-a: Selektor Zmajeva i Jeličić u glavnim ulogama

Endin Čaušević

Hrvatska se sinoć plasirala u polufinale Svjetskog prvenstva nakon pobjede nad selekcijom Rusije u posljednjem meču četvrtfinala.

Pobjeda Hrvatske slavila se do jutarnjih sati u susjednoj zemlji, a zanimljivo je sinoč bilo i u studiju HRT-a. Gost u specijalnoj emisiji tokom Mundijala je i selektor bh. reprezentacije Robert Prosinečki koji je sinoć sa svojim kolegama proslavio pobjedu Vatrenih.

Prosinečki je bio siguran da će Rakitić pogoditi iz penala, a čak je jasno rekao da Akinfeev neće pogoditi ni stranu. Nakon što je Rakitić zatresao mrežu nastala je ludnica, a u prvom planu bili su Prosinečki i Joško Jeličić koji je trčao po studiju i čak ljubio ekran.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti