Simeone šokirao Suareza: Noćna mora gostujućih utakmica se nastavila

Bez gola na prethodnih 25 mečeva

Simeone šokirao Suareza: Noćna mora gostujućih utakmica se nastavila

E. Čaušević

Chelsea i Atletico Madrid igraju trenutno utakmicu osmine finala Lige prvaka.

Plavci vode sa 1:0 na svom terenu i na korak su od plasmana u četvrtfinale jer su i u prvoj utakmici pobijedili u gostima s istim rezultatom.

No, u centru pažnje nakon sat vremena igre našao se Luis Suarez jer ga je Diego Simeone neočekivano izveo iz igre.

I sam Urugvajac je bio šokiran kada je vidio svoj broj na semaforu, te je nezadovoljan išao prema klupi madridskog kluba.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Suarez je večeras nastavio svoju noćnu moru na gostujućim mečevima u Ligi prvaka. Naime, on čak posljednjih 25 utakmica na kojima je njegov tim gostovao u Ligi prvaka nije uspio zabiti gol.

Posljednji put Suarez je to uradio još u septembru 2015. godine kada je Barcelona remizirala u gostima protiv Rome (1:1).

Promo

Top Komentari

Barca.forever
Žao mi što je ispao iz forme
2 2
Mehinaldo
Ma kakva nocna mora kako covjek defanzivno igra dobro ovaj suarez ikako gol zabije treba mu da dobije utakmicu on pocne defNzivno i u 60 kad mu trbaju dva gola vadi suareza ili ja ne znam gledati fudbal ili je on pravi debil
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi