"Luis Suarez je kao štakor, pregazio bi i svoju baku samo da nekako postigne gol"

Razočarao bivšeg igrača Liverpoola

"Luis Suarez je kao štakor, pregazio bi i svoju baku samo da nekako postigne gol"

E. Čaušević

Fudbaleri Liverpoola i Barcelone večeras na Anfieldu igraju revanš utakmicu polufinala Lige prvaka.

Barcelona je u prvom duelu pred svojim navijačima pobijedila sa 3:0 i pred Redsima je zaista skoro nemoguć zadatak da pokušaju doći do preokreta i plasmana u finale.

Mnogi jedva čekaju početak večerašnje utakmice, a najviše zbog Luisa Suareza koji se nakon pet godina vraća na Anfield. Međutim, urugvajski napadač će vjerovatno biti dočekan sa salvom zvižduka jer je proslavio gol u prvoj utakmici.

Suarez je jučer izjavio da očekuje više aplauze nego zvižduke na stadionu na kojem je odigrao neke od najboljih utakmica u karijeri. No, ako se pita nekadašnji igrač Redsa, John Aldridge, onda Suareza ne smiju tretirati kao bivšeg igrača.

Aldrige je izjavio da mu je itekako krivo što se Suarez u prvoj utakmici ponašao kao štakor zbog ponašanja prema igračima Liverpoola, te da ga je proslava gola najmanje uvrijedila.

"On se zaista ponašao kao neki štakor. Ne mislim na proslavu gola i protiv toga nemam ništa. Ipak, njegovo ponašanje na terenu je neprihvatljivo. Simulirao je i padao svaki put kada bi ga pogledao neki igrač Liverpoola. Igrao je prljavo i neugodno i bio sve ono za što su ga ljudi optuživali kada je igrao kod nas. To je tip igrača koji bi pregazio vlastitu baku samo da postigne gol. Smeta mi što nema poštovanja prema klubu i ljudima koji su ga toliko podržavali", rekao je nekadašnji igrač engleskog kluba.

Kvote za utakmicu Liverpoola i Barcelone iznenadile fudbalsku javnost

Što se tiče večerašnje utakmice kvote u kladionicama su itekako zanimljive. Mnogi su očekivali da će možda mala prednost biti na strani Barcelone zbog pobjede od 3:0, ali to nije slučaj.

Sigurno da kvota na pobjedu Barcelone odavno nije bila tako velika, pa čak ni kada igraju protiv najvećeg rivala Real Madrida na Santiago Bernabeu.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

No, ovaj put kvote su poprilično različite, te je kvota na pobjedu Liverpoola znatno manja. Međutim, naravno da je kvota na tim koji prolazi dalje dosta manja u koristi Barce zbog pobjede u prvom meču.

U bogatoj ponudi kladionice MOZZART možete pogledati kvote za ovaj meč i to na OVOM linku. Podsjećamo, revanš meč Liverpoola i Barcelone igra se večeras od 21 sat na Anfieldu.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije