Luis Suarez preskup i za Vragove?

Luis Suarez preskup i za Vragove?

E. Škorić

Manchester United će morati platiti čak 35 miliona funti, želi li u svoje redove dovesti rasnog golgetera iz redova amsterdamskog Ajaxa, Luisa Suareza.

Luis Suarez postigao je najviše pogodaka u evropskim ligama (35), no Zlatnu kopačku je osvojio Argentinac Lionel Messi, koji je posigao gol manje, ali zbog boljeg koeficijenta lige se našao ispred Urugvajca.

Navodno je Manchester United bio spreman isplatiti 20 miliona funti za napadača Ajaxa, no u Amsterdamu su podigli cijenu. Tako je generalni direktor Ajaxa, Rik van den Boog, kazao kako svaki klub mora platiti 35 miliona funti, želi li dovesti Suareza.

Menadžer 23-godišnjeg napadača nije potvrdio formalmu ponudu od Uniteda, ali izvješća pokazuju kako je Ferguson uvjeren da Suareza može dobiti za 20 miliona.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.