Luiz: Meireles je sjajno pojačanje za nas

Luiz: Meireles je sjajno pojačanje za nas

Edmir Škorić

Brazilski stoper David Luiz iskazao je zadovoljstvo što je njegov klub, londonski Chelsea, ovog ljeta doveo Portugalca Raula Meirelesa.

Meireles je u posljednjem danu ljetnog prijelaznog roka iz Liverpoola stigao u Chelsea, a taj potez zadovoljio je Luiza, koji je također na Stamford Bridge stigao ovog ljeta.

"Doveli smo odlična pojačanja. Meireles bi mogao biti važan igrač za našu momčad. Već smo igrali jedan protiv drugog u portugalskom prvenstvu i bilo ga je jako teško zaustaviti", kaže Luiz i dodaje:

"Iz dana u dan sve više napredujemo i ubijeđen sam da ćemo imati sjajnu sezonu. Dosta mi pomaže i to što trener (Andre Villas-Boas) govori mojim jezikom".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.