Lujo Ilić novi predsjednik GOŠK-a

Dobio i pomoćnike

Lujo Ilić novi predsjednik GOŠK-a

Za novog predsjednika premijerligaša GOŠK-a iz Gabele izabran je Lujo Ilić. 

Na izborno-izvještajnoj skupštini kluba koja je jučer održana donesena je odluka da funkciju predsjednika GOŠK-a preuzme Lujo Ilić, koji je prethodno bio direktor, a u radu će mu pomagati dopredsjednici Goran i Damir Šušak. 

Na funkciji predsjednika Upravnog odbora će biti Nikica Pehar, a članovi su Ilija Jurković ,Pero Arapović, Mladen Pavlović, Milan Prskalo, Vinko Jurković, Dušan Tarana, Ivan Ilić, Nikica Mustapić, Mirko Arapović, Nikica Sušak, Franjo Kraljević, Marinko Vulić, Tomislav Ćorić i Luka Bezer.

U GOŠK-u se maksimalno spremaju za sljedeću sezonu u kojoj će se takmičiti u Premijer ligi. U narednim sedmicama radit će se na uređivanju stadiona, sređivanju papirologije, ali i na slaganju igračkog kadra.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Nešto ranije donesena je odluka da novi trener bude Slaven Musa. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi