Luka Modrić otkrio šta misli o transfer sagi Cristiana Ronalda

Ostaje ili odlazi?

Luka Modrić otkrio šta misli o transfer sagi Cristiana Ronalda

Endin Čaušević

Real Madrid ovih dana potresa transfer saga njihovog najboljeg igrača Cristiana Ronalda za kojeg se vjeruje da će karijeru nastaviti u Juventusu.

Špekulacije oko eventualnog odlaska Ronalda iz Reala u Juve pojavile su se prije nekoliko dana, a sve ozbiljnije izgleda da će to neočekivanog transfera na kraju zaista doći. Naravno, navijači Reala se nadaju da se to neće desiti jer su svjesni da je Ronaldo najvažniji dio njihove ekipe.

O svemu je odlučio pričati i hrvatski reprezentativac Luka Modrić nakon sinoćnje pobjede nad Rusijom. Veznjak kraljevskog kluba poručio je da vjeruje da će Ronaldo na kraju ostati u Real Madridu jer ne može zamisliti da Portugalac igra za bilo koji drugi klub na svijetu.

"Vidjet ćemo šta će se desiti. Ne vjerujem da će otići. Nadam se da će ostati jer je on najbolji igrač na svijetu i mnogo znači našoj ekipi. Moje mišljenje je da će ostati. Jednostavno ne mogu da ga zamislim da igra za bilo koji klub na svijetu", rekao je Modrić.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

luks-02
Ronaldo neče napustiti Real iako mu Perez smanji platu.Zna on dobro,da u nijednom drugom klubu neče svi igrači igrat za popravljanje njegove statistike.
2 13

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi