Luka Modrić se vratio treninzima

Povratak odbjeglog sina

Luka Modrić se vratio treninzima

Adnan Beganović

Hrvatski reprezentativac i igrač Tottenhama, Luka Modrić, vratio se treninzima svoje momčadi.

Naime, iz londonskog kluba su saopštili da se Modrić priključio momčadi i to u londonskom trening kampu premierligaškog kluba u Chigwellu.

"Klub potvrđuje da se Modrić priključio momčadi. Stručni štab odredit će mu program po kojem će nastaviti raditi", navodi se u saopštenju Tottenhama.

Podsjetimo, hrvatski reprezentativac odbio je sa ekipom otputovati u Sjedinjene Američke Države, te je na taj način iskazao nezadovoljstvo zbog toga što ga klub u ovom trenurtku nema namjeru prodati Realu, odnosno što predsjednik Pijetlova za njegove usluge traži previše novca.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.