Lukaku najbliže prelasku u Englesku

Lukaku najbliže prelasku u Englesku

Iako ima samo 17 godina, već dugo vremena se priča o Romeluu Lukaku, napadaču Anderlechta. Prema riječima igračevog menadžera belgijski reprezentativac najbliži odlasku na Otok.

Za Lukakua intersovanje su pokazali engleski, talijanski i španski velikani. Neki mediji su ga povezivali sa Romom, no njegov menadžer kaže da od toga nema ništa.

"Ne znam ništa za Romu. Sve su to samo špekulacije i ne mogu ni demantovati ni potvrditi da li je Lukaku na radaru Rome", rekao je Rogier Henrotay, dodavši da je njegov klijent najbliži odlasku u Englesku:

"Mogu samo da potvrdim da su engleski klubovi u prednosti za dovođenje Lukakua. No, nije tačno kao što se priča da je već dogovorio sa jednom ekipm sa Otoka".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti

Najčitanije iz kategorije