Romelu Lukaku konačno donio odluku gdje nastavlja karijeru

Ne želi u Saudijsku Arabiju

Romelu Lukaku konačno donio odluku gdje nastavlja karijeru

Esmer Oštraković

Veliku borbu za potpis Lukakua vode klubovi iz Saudijske Arabije sa ekipom Intera koja se nada da će vratiti Belgijanca u svoj tim.

Pochettino nema ništa protiv da Lukakua pusti u Inter, ali u zamjenu za njega želi Barellu, a to će se zaista teško desiti.

Ipak, treba istaći i to da novi trener Chelseaja nema ništa protiv ni da Lukaku ostane u njegovoj ekipi i da mu ponudi šansu da se dokaže.

Imao je Lukaku sjajne ponude iz Saudijske Arabije, te se čekala njegova odluka gdje želi da nastavi svoju karijeru.

Danas je konačno i donio odluku, te je odlučio da odbije miliona iz Saudijske Arabije, te da ostane u evropskom fudbalu.

Oglasi

"Romelu Lukaku je odlučio da nastavi u evropskom fudbalu uprkos velikim ponudama koje je dobio iz Saudijske Arabije. Ne želi ići tamo sada", napisao je Romano, te je dodao:

"Lukaku cijeli trud koji je uložen, ali nije spreman da napusti evropski fudbal. Inter vodi u borbi za njegov potpis, ali još uvijek nema dogovora sa Chelseajem.

Romelu Lukaku iza sebe ima sezonu koju neće previše pamtiti. Imao je uspone i padove u igri, često je bio i povrijeđen, no ono što ju je obilježilo je ogroman broj velikih promašaja koji su navijače Intera dovodili do ludila.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Ukupno je protekle sezone Belgijanac nastupio u 37 utakmica za tim s Giuseppe Meazze i ima učinak od 14 postignutih golova i sedam asistencija.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi