Lukaku poslao Azpilicuetu u prvi red tribina

Velika borba se vodi na terenu

Lukaku poslao Azpilicuetu u prvi red tribina

S. Pašalić

Manchester United i Chelsea igraju veliki derbi 36. kola engleske Premier lige, a rezultat na poluvremenu je 1:1.

Poveo je United u 11. minuti kada je Luke Shaw asistirao, a Juan Mata pogodio za 1:0. Chelsea je u samom finišu prvog poluvremena stigao do izjednačenja kada je Rudiger iz velike udaljenosti pucao na gol United, De Gea je odbranio ovaj pokušaj, ali je Alonso natrčao na odbijenu loptu i pogodio za 1:1.

Ovo je utakmica koja je jako bitna za oba tima u borbi za Ligu prvaka, a to je pokazala i situacija iz 37. minute kada je u jednom duelu Lukaku odgurnuo Azpilicuetu koji je porušio nekoliko mikrofona pored terena i zamalo završio na tribinama Old Trafforda.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti