Lukaku: Želim biti legenda Chelseaja

Lukaku: Želim biti legenda Chelseaja

Midhat Šljivak

Belgijski napadač Romelu Lukaku izjavio je kako namjerava da se na kraju sezone vrati u Chelsea sa posudbe iz West Bromwich Albiona, te je istakao kako želi postati legenda tima sa Stamford Bridgea.

Ovaj 19-godišnjak igra fantastično ove sezone, a svoju budućnost vidi kao igrač Chelseaja, iako je bilo govora o tome da će ostati u West Bromwichu.

"Ostvario sam san potpisom za Chelsea. Želja mi je da igram na Stamford Bridgeu i da postanek legenda kluba u budućnosti. Moram igrati dobro u narednih nekoliko sezona i to je ključna stvar koju moram uraditi", rekao je belgijski napadač.

Lukaku je ove sezone postigao devet golova za WBA.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti

Najčitanije iz kategorije