Lukić: Dok god postoji šansa, mi ćemo se boriti

Trener Borca iz Šamca nakon trijumfa

Lukić: Dok god postoji šansa, mi ćemo se boriti

M. Jakovljević

Ekipa Borca iz Šamca danas je u okviru 15. kola Prve lige Republike Srpske slavila na svom terenu protiv Slavije iz Istočnog Sarajeva rezultatom 1:0 (1:0).

Ovom pobjedom domaćin je dobio na samopouzdanju ako uzmemo u obzir da su posljednjeplasirani tim, dok plavo-bijelima gori pod nogama jer se nalaze u rezultatskoj krizi.

"Ono što smo najavili to smo i ostvarili. Ostvarili smo zlata vrijednu pobjedu i uzeli nova tri boda koja nam mnogo znače. Smatram da je ista potpuno zaslužena jer smo se borili od početka do kraja utakmice. Dokle god postoje teorijske šanse za opstanak, mi ćemo vjerovati. Nastavljamo dalje, nadam se da će sreća i nas pogledati", rekao je trener Borca, Predrag Lukić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi