Lukić: Ostajem u Torinu

Vezista Bikova odgovorio na špekulacije

Lukić: Ostajem u Torinu

D. Vejo

Vezni fudbaler Torina Saša Lukić u posljednjih nekoliko dana jedna je od glavnih tema italijanskih medija.

Tačnije, dosta se špekuliše o njegovom odlasku sa stadiona Olimpico Grande. Priča se kako bi mogao na pozajmicu, jer navodno nije zadovoljan minutažom u Torinu.

No, ubrzo je stigao demant. Istina je kako kaže, potpuno drugačija.

"Ja sam najmlađi prvotimac u Torinu. Ljudi iz kluba su mi prije nekoliko dana rekli da su zadovoljni mojim igrama, te da iz utakmice u utakmicu sve više napredujem. Srećan sam ovdje, a mnogo mi pomaže i sam trener, Siniša Mihajlović, njegovi savjeti uvijek su dobro došli. Ostajem u Torinu i naredne sezone", jasan je bio vezista Bikova, Saša Lukić.

Vrijedno pomena jeste i to da je Lukić u Torinu stigao iz beogradskog Partizana prošle godine u avgustu mjesecu, kada je sa Italijanima potpisao petogodišnji ugovor.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi