Lukić: Ovo je ostvarenje sna

Bivši fudbaler Partizana zadovoljan novom sredinom

Lukić: Ovo je ostvarenje sna

D. Vejo

Saša Lukić novi je fudbaler Torina.

Sada već bivši fudbaler Partizana, u redove Bikova stigao je prije nekoliko dana, gdje se priključio srbijanskom stručnjaku Siniši Mihjaloviću te Ademu Ljajiću momku koji je prošao školu crno-bijelih u Beogradu. Mladi veznjak, ne krije zadovoljstvo novom sredinom.

"San mi je postao stvarnost. Oduvijek sam maštao da učim od najboljih, a to upravo radim. Mihajlović je sjajan stručnjak, ali tu je i Adem koji mi puno pomaže jer u Seriji A je već nekoliko godina, a i poznajemo se još iz Partizana. Presrećan sam", rekao je za medije, Saša Lukić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi