Lukić: Protiv Iskre samo pobjeda dolazi u obzir

Prva liga Federacije BiH

Lukić: Protiv Iskre samo pobjeda dolazi u obzir

U okviru 17. kola Prve lige Federacije Bosne i Hercegovine fudbaleri Bratstva će ugostiti iskru, a jedan od njih Dražen Lukić uvjeren je da on i njegovi saigrači mogu savladati bugojanskog ligaša.

Dražen Lukić, igrač koji je zimus pojačao redove Bratstva za SportSport.ba govori o predstojećem meču protiv Iskre.

"Meč protiv Iskre je veoma bitan za nas. Ovo nam je prva utakmica s obzirom da je odgođen susret protiv UNIS-a koji je trebao biti odigran prošlog vikenda. Tokom ovih priprema žestoko smo radili, trener Muslimović sa svojim kolegama nametnuo je žestoki tempo rada i svi spremni dočekujem susret protiv Iskre. Na kiks ne smijemo ni pomišljati jer nas on dovodi u nezavidan položaj" rekao je Lukić dodavši,

"Iskra je u prvom kolu pobjedom protiv mog bivšeg kluba potvrdila visoke ambicije a sada je na nama da im koliko je to moguće pomrsimo račune. Objektivno, imamo tim za vrh prvoligaške tabele a da bi to i potvrdili moramo slaviti pobjedu protiv tima iz Bugojna".

Susret između Bratstva i Iskre igra se danas na Gradskom stadionu u Gračanici sa početkom od 14 sati i 30 minuta.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti