Lukić: Vjerujem da možemo do čitavog plijena

Trener Borca pred meč sa Slavijom u Šamcu

Lukić: Vjerujem da možemo do čitavog plijena

M. Jakovljević

U 15. kolu Prve lige Republike Srpske, fudbaleri Borca će na svom terenu u Šamcu dočekati ekipu Slavije iz Istočnog Sarajeva.

Domaćin prije ove utakmice zauzima posljednje mjesto na tabeli, dok je Slavija devetoplasirani tim. S toga, bodovi su prijeko potrebni i jednoj i drugoj ekipi.

"Mi ćemo dati sve od sebe u ovoj utakmici. Ozbiljan smo klub, samo što smo ove sezone podmladili ekipu, pa su zbog toga došli loši rezultati. Protiv Slavije idemo na trijumf, te smatram da do istog uz maksimalno zalaganje, možemo doći", rekao je trener Borca, Predrag Lukić.

Utakmica između Borca i Slavije igra se sutra od 13.30 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi