Luksemburžani odradili trening u Zenici

Luksemburžani odradili trening u Zenici

E. Škorić, foto: Elmedin Mehić

Na stadionu Bilino Polje u Zenici reprezentativci Luksemburga večeras su odradili trening uoči sutrašnje kvalifikacijske utakmice sa našom reprezentacijom.

Treningu su prisustvovali svi osim kapitena i iskusnog stopera koji neće igrati zbog povrede.

Za predstavnike sedme sile trening je bio otvoren desetak minuta, dok su ostali posjetioci mogli ostati do kraja.

Podsjetimo da je našoj selekciji potrebna pobjeda nad Luksemburgom da bi osigurala baraž.

"BiH ima bolji tim, kvalitetnije igrače, ali mi svakako nastojimo iskoristiti našu šansu. Što se tiče samog tima, naš kapiten je povrijeđen. Povrijeđen nam je i najiskusniji odbrambeni igrač i on nije s nama. S druge strane, imamo neke mlađe igrače koji se dokazuju i nadam se da će  se dobro pokazati", rekao je danas na press-konferenciji selektor Luksemburžana Luc Holtz.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije