Lulić danas dobiva novog saigrača

Cisse potpisuje za Lazio nakon ljekarskih pregleda

Lulić danas dobiva novog saigrača

Senad Lulić, reprezentativac Bosne i Hercegovine, danas bi trebao dobiti novog saigrača. Djibril Cisse će potpisao ugovor sa Lazijom, te tako postati sedmo pojačanje nebesko-plavih u ovom prelaznom roku.

Cisse će zarađivati na Olimpicu 2.1 milion eura godišnje, a Lazio će Panathinaikosu platiti odštetu u iznosu od šest miliona eura. Francuski napadač će danas prvo obaviti ljekarske preglede prije nego potpiše četverogodišnji ugovor.

Nakon dvije sezone provedene u Grčkoj, 29-godišnji francuski napadač prelazi u Italiju gdje će postati sedmo pojačanje Lazija. Nebesko-plavi su ranije doveli Mariusa Stankevičiusa, Miroslava Klosea, Federica Marchettija, Lorika Canu, Senada Lulića i Abdoulaya Konka.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.