Lulić doprinio slavlju Young Boysa

16. kolo švicarske Super lige

Lulić doprinio slavlju Young Boysa

Young Boys je savladao Sion sa 2:1 na Stade de Suisseu u okviru 16. kola švicarske Super lige, a strijelac prvog gola je bio naš reprezetntativac, Senad Lulić.

No gol se čekalo sve do 42. minute kada je reprezentativac Bosne i Hercegovine, Senad Lulić matirao Andrisa Vaņinsa, te je tako Young Boys sa predonosti od 1:0 otišao na odmor.

U 60. minuti 30-godišnji Brazilac Rodrigo Lacerda Ramos poravnava rezultat, da bi sedam minuta prije kraja napadač, Marco Schneuwly donio pobjedu domaćinu, te se tako Young Boys za sada probio na četvru poziciju.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.