Lulić na vratima reprezentacije BiH

Sjajna predstava bh. internacionalca protiv Tottenhama

Lulić na vratima reprezentacije BiH

Strijelac prvog gola u pobjedi Young Boysa nad Tottenhamom, bh. internacionalac Senad Lulić, mogao bi postati novi reprezentativac Bosne i Hercegovine.

Ovaj 24-godišnji Jablaničanin svojom je sinoćnjom izvedbom pokazao da bi se za njega svakako moglo naći mjesta u reprezentaciji Bosne i Hercegovine.

Osim toga, Lulić može pokriti poziciju na lijevoj strani terena, koja je najproblematičnija pozicija u fudbalskoj reprezentaciji Bosne i Hercegovine.

Selektor bh. tima Safet Sušić najavio je da će posmatrati susret između Young Boysa i Tottenhama, kako bi vidio Lulića na djelu, a s obzirom na njegovu izvedbu, već sad možemo reći da smo dobili novog Zmaja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.