Reprezentativac BiH

Lulić: Ne trebamo se nikoga plašiti

Reprezentativac Bosne i Hercegovine i član rimskog Lazija Senad Lulić istakao je kako se naša reprezentacija ne treba plašiti nikoga, pa tako ni Izraela.

"Ne bih volio da ponavljam šta očekujemo, mislim da to svi znamo. I mi igrači znamo o čemu se radi baš kao i vi", jasan je bio Lulić.

 

"Iza mene je duga sezona u kojoj sam imao malih problema sa zdravljem, ali u posljednje vrijeme sam se oporavio i sve je u najboljem redu".

 

"U odnosu na prošlu utakmicu sa Izraelom promijenilo se dosta toga, prvenstveno selektor, a ne treba zaboraviti i to da smo tamo bili hendikepirani. Kada smo kompletni, možemo igrati sa svima i nemamo se čega plašiti".

 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Sezona u Italiji je završena dva-tri dana prije mog dolaska na okupljanje, i to mi odgovara jer nije bilo neke pauze. Najbitnije je da svi budemo zdravi i da kompletni dočekamo utakmicu sa Izraelom", dodao je za kraj Lulić.

 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.