Lulić: Ovo je važna utakmica za nas

Lulić: Ovo je važna utakmica za nas

Naša reprezentacija će u petak navečer u Tirani odmjeriti snage sa selekcijom Albanije u okviru 3. kola kvalifikacija za odlazak na EP 2012. godine u Poljsku i Ukrajini.

Veznjak švicarskog Young Boysa Senad Lulić vjeruje da će naša reprezentacija doći do trijumfa koji bi sigurno znatno uvećao šanse za odlazak na toliko željeno veliko takmičenje kao što je Evropsko prvenstvo.

"Ova utakmica je vrlo važna za nas, posebno nakon poraza od Francuske. Albaniju bismo morali pobijediti ukoliko želimo zadržati šanse za plasman na EP. Poraz od Francuske bila je dobra pouka za nas. Znamo gdje smo griješili i znamo šta moramo ispraviti. Situacija će sada biti potpuno drugačija. Albanija nije Francuska, tako da možemo pobijediti u Tirani", kazao je bh. reprezentativac Senad Lulić, dodavši:

"Albanija ima veoma kvalitetnu ekipu. Međutim, imaju dobru odbranu i sigurno da neće biti lako."

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.