Lulić pobjesnio na Inzaghija!

Šta se desilo kapitenu Lazija?

Lulić pobjesnio na Inzaghija!

Bh. reprezentativac Senad Lulić večeras je još jednom odigrao važnu ulogu u pobjedi svog tima nad Bolognom na strani rezultatom 2:1.

Lulić je bukvalno napravio sve što se moglo napraviti na jednoj utakmici. Prvo je u 4. minuti asistirao Milinković-Saviću za 1:0, potom u 29. i sam postigao gol za 2:0, da bi u 50. minuti zatresao vlastitu mrežu.

Četrnaest minuta nakon toga, trener Lazija Simone Inzaghi odlučio je Lulića izvesti iz igre, što se kapitenu Lazija nikako nije dopalo.

Prilikom izlaska s terena, Lulić je bio vidno izrevoltiran što ga Inzaghi vadi iz igre, ali nije poznato šta mu je konkretno toliko zasmetalo. S druge strane, Inzaghi je u nevjerici samo gledao Lulića.

Senad Lulić u 99% slučajeva provede na terenu svih 90 minuta, a vjerovatno će sutra ovaj slučaj biti razjašnjen. Svakako, očekuju se izjave bh. reprezentativca, ali i trenera Lazija na ovu temu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi