Lulić pogodio, Lazio na bod iza lidera
Saigrači čestitaju Luliću na golu protiv Bologne

Serija A

Lulić pogodio, Lazio na bod iza lidera

U posljednjem susretu 8. kola italijanske Serije A Lazio je rezultatom 2:0 slavio na gostovanju kod Bologne.

Stadion Renato Dall'Ara po dobrom će pamtiti rimski nebeskoplavi, a pogotovo naš reprezentativac Senad Lulić, koji je večeras protiv Bologne postigao svoj prvi gol u dresu Lazija.

Laziali su poveli autogolom Acquafresce u 23. minuti susreta, a pri rezultatu od 1:0 za goste iz prijestolnice Rime se otišlo na odmor.

Već u drugoj minuti nastavka Lazio je uduplao vodstvo. Francuz Djibril Cisse odlično je uposlio Lulića, a ovaj u maniru rasnog strijelca pogađa mrežu Bologne za konačnih 2:0. Lulić je zamijenjen u 87. minuti, a umjesto njega u igru je u dresu Lazija ušao Sculli.

Sa ovom pobjedom, Lazio se popeo na fantastičnu drugu poziciju na tabeli, sa bodom zaostatka iza lidera Udinesea.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.