Lulić: Uspjeh sa reprezentacijom je podsticaj za Lazio

Bh. reprezentativac za Lazio Style Radio

Lulić: Uspjeh sa reprezentacijom je podsticaj za Lazio

Dva dana nakon historijskog uspjeha bh. reprezentacije i plasmana na Svjetsko prvenstvo u Brazil, reprezentativac BiH Senad Lulić danas je u izjavi za Lazio Style Radio rekao kako će mu uspjeh sa reprezentacijom Bosne i Hercegovine pomoći i u italijanskoj Seriji A.

“Rezultat sa Bosnom će mi dati podsticaj za igre u Laziju. Znamo da neće biti lako, ali mi želimo pobjedu i daćemo sve od sebe da pobijedimo u Bergamu”, rekao je Lulić čiji LaZio igra sa Atalantom predstojećeg vikenda. 

„Nadam se da ćemo nastaviti ovim pute. Po prvi put smo izborili plasman na Svjetsko prvenstvo i bio sam veoma uzbuđen zbog toga, iako sam znao da nam je tamo mjesto. Teško je opisati taj osjećaj, baš kao i onaj kada postanete otac “, prokomentarisao je bh. reprezentativac koji je nedavno dobio ćerkicu svoje emocije nakon posljednje sudijskog zvižduka na meču u Kaunasu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.