Lulićev Lazio želi Hondu

Lulićev Lazio želi Hondu

Lazio je posljednji u nizu klubova koji su pokazali interesovanje za ofanzivnog veznjaka CSKA Moskve, Keisukea Hondu.

Japanski reprezentativac je jedan od najtraženijih igrača, a tokom posljednjih mjeseci povezivao se sa mnogim klubovima poput PSG-a, Manchester Uniteda, Juventusa...

Nebesko-plavi su samo jedan klub u tom nizu, međutim Rimljani za razliku ostalih počeli su pregovore sa ruskom ekipom, no još nisu uspjeli postići dogovor.

Igli Tare, sportski direktor Lazija, ranije ove sedmice otputovao je u Moskvu i navodno ponudio je dva miliona eura za šestomjesečnu posudbu sa mogućnošću da rimski klub na kraju otkupi Hondin ugovor za deset miliona eura.

Ipak, CSKA i dalje želi 16 miliona eura za japanskog veznjaka. Navodno, Honda se već raspitivao za dres sa brojem deset, koji je nosio Mauro Zarate, napadač koji je trenutno na posudbi u Interu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.