Luliću 10 minuta u remiju Lazia

Počelo prvenstvo Italije

Luliću 10 minuta u remiju Lazia

Milan i Lazio su odigrali 2:2 u uvodnom meču novog prvesntva Italije, a dresu rimskog kluba je BIH reprezentativac Senad Lulić odigrao 10 poslednjih minuta.

Lazio je iznenadio aktualnog prvaka ofanzivnom igrom i novalije Cisse i Klose za čas donijeli prednost nebo-plavima jer je u 21. minutu bilo 0:2.

Između ta dva gola je zamijenjen Gatusso, ali Milan zatim pokazuje zašto je šampion. Cassano najprije asistrira Ibrahimoviću za 1:2, a zatim samo 4 minuta kasnije postavlja ispostaviće se konačan rezultat.

Bekovi Lazia na ovom meču bili su Konko i Zauri, a Lulić je u 80. minutu zamijenio vezistu Mauria i svoj posao odradio je sasvim solidno.

Milan - Lazio 2:2 (Ibrahimović 29, Cassano 33 - Klose 12, Cisse 21)

Milan: Abbiati, Abate, Nesta,Thiago Silva, Antonini, Gattuso (od 19. Van Bommel), Ambrosini, Aquilani (od 68. Nocerino), Boateng (od 76. Pato), Cassano, Ibrahimović.
Lazio: Bizzari, Konko, Biava, Dias, Zauri, Ledesma, Brocchi, Mauri (od 80. Lulić), Hernanes (od 85. Hernanes), Cisse, Klose (od 68. Alvaro Gonzalez).







NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije