Predsjednik Centrotoursa za naš portal

Lutvić: Kao što nas ima u Rigi, biće nas i u Brazilu

Naša reprezentacija večeras igra u Rigi kvalifikacijsku utakmicu sa Latvijom, a mi smo uoči ovog duela razgovarali sa predsjednikom Centrotoursa (organizatorima putovanja u ovu zemlju), Muamerom Lutvićem.

"Mi u principu nikada nismo u potpunosti zadovoljni. Mislim da je ovo jedno od boljih putovanja tim prije što je došao veliki broj ljudi. Ne samo iz Bosne i Hercegovine nego i iz cijele Evrope. Preko naše agencije u Rige je došlo preko 350 bh. navijača koji su smješteni u nekoliko hotela gradu. Oni su stigli avionom, autobusom iz Sarajeva također i iz nekoliko evropskih zemalja. Vrijeme nas je poslužilo, veoma je lijepo, lijepa je atmosfera", rekao je Lutvić te je otkrio kako već sada postoje određeni planovi za putovanja u Slovačku.

"Mi smo već imali nekih 10 dana programe putovanja u Žilinu. Imamo već nekih 150 prijavljanih putnika. Očekujemo hiljade ljudi gore. Zbog kapaciteta stadiona u Žilini biće veoma ograničen broj ulaznica. Pozivamo sve one koji žele da putuju na utakmicu u Slovačku da nam se čim prije jave jer očekujemo da će vrlo brzo biti rasprodano sve", istakao je predsjednik Centrotoursa te nam je također otkrio neke detalje oko putovanja u Brazil.

"Svi pomalo sanjamo o tome. Još je rano govoriti, ali u svakom slučaju mi ćemo organizirati odlazak u Brazil. Imamo već neke konkretne planove, ali ne znamo još uvijek tačno. Ne znamo u kojoj ćemo grupi biti. Brazil je velika zemlja, igra se na 12 različitih stadiona u 12 različitih gradova. Sa aspekta organizacije to će biti zahtjevno putovanje. Kao što nas ima u Rigi, biće nas i u Brazilu. Više informacija o tome ćemo znati u decembru kada budu izvučene grupe".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti