Lyon bez Pjanića poražen

Francuska Ligue 1

Lyon bez Pjanića poražen

Večeras je širom Francuske igrano 21. kolo La Ligue 1, a odigrano je ukupno šest utakmica.

Ekipa bh. stručnjaka Faruka Hadžibegića, Arles, dočekala je u Avignonu Paris St. Germain i pretrpila novi, 15. poraz ove sezone.

Ekipa iz prijestolnice Francuske slavila je rezultatom 2:1 uz dva gola Erdinca, dok je počasni gol za domaće postigao N´Diaye.

Reprezentativac Bosne i Hercegovine Miralem Pjanić nije se našao na spisku putnika ekipe Lyona za Valencienes, gdje su Lavovi večeras gostovali. Pjanić je imao operaciju desni, pa ga je trener Lyona morao poštediti za ovu utakmicu.

Domaći su stvorili dva gola prednosti za samo sedam minuta. Prvo je u 51. minuti za 1:0 pogodio Biševac sa bijele tačke, a Pujol je u 58. povisio na 2:0.

Na 1:2 je smanjio Michele Bastos u 71. minuti, ali to je bilo sve što je Lyon napravio u ovoj utakmici.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti