Lyon "potopio" Toulouse, susret obilježila jeziva scena iz prvog poluvremena

Lavovi ubjedljivi

Lyon "potopio" Toulouse, susret obilježila jeziva scena iz prvog poluvremena

A. Čaušević

Lyon je u 21. kolu Ligue 1 sa ubjedljivih 3:0 pobijedio Toulouse i tako se približio mjestima koje vode u Ligu prvaka sljedeće sezone. 

Susret na Groupama stadionu obilježila je situacija iz 20. minute kada je usred akcije Terrier ostao ležati na terenu. Ovom 22-godišnjaku je odmah ukazana pomoć, s terena je iznešen uz pomoć vozila. Na sreću brzo je došao sebi, ali utakmicu nije mogao nastaviti.

Nakon što je utakmica nastavljena brzo je stigao i vodeći gol domaćih. Poslije lijepe solo akcije zabio je Cornet, tim rezultatom je okončano prvo poluvrijeme.

Lyon je pitanje pobjednika riješio sredinom drugog poluvremena kada je nekadašnji prvak Francuske u razamku od šest minuta zabio dva gola.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Dembele je u 71. minuti pogodio za 2:0 nakon što se u pravo vrijeme našao na pravom mjestu, da bi konačan rezultat u 77. minuti uz pomoć stative postavio Ekambi.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi