Mačak novi šef stručnog štaba Moševca

Promjena na klupi

Mačak novi šef stručnog štaba Moševca

Nakon što je nogometni klub Moševac, član Druge lige Centar, u nastavak sezone ušao bez licenciranog trenera potrebnog za ovaj rang takmičenje te zbog izostalih rezultata i izgubljenih bodova u važnim utakmicama protiv konkurenata za vrh tabele (u posljednjem kolu Moševac poražen od prvoplasiranog Borca iz Jelaha s visokih 1:5), uprava je došla do zaključka da su neke promjene neophodne te shodno tome i reagovala. 

Postignut je dogovor te je za novog šefa stručnog štaba našeg kluba imenovan
Sino Mačak. Dino je vlasnik UEFA B trenerske licence i kao predstavnik NS Zeničko-dobojskog kantona član je Stučne trenersko-tehničke komisije NS FBiH.

Dubok igrački i trenerski trag ostavio je u NK Krivaja iz Zavidovića, a posljednji trenerski angažman imao je kao član stručnog štaba ameterske nogometne reprezentacije našeg kantona.

Za prvog pomoćnika imenovan je Adnan Kahrimanović. Mačak će priliku za prve bodove imati će za vikend, na neugodnom gostovanju protiv NK Usora.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi