Maccabi nemilosrdan, Medunjanin strijelac

Fudbalsko prvenstvo Izraela

Maccabi nemilosrdan, Medunjanin strijelac

A. Beganović

U okviru 19. kola izraelskog fudbalskog prvenstva Maccabi Tel Aviv sa ubjedljivih 4:1 savladao je Ashdod, a poslednji pogodak za pobjedničku momčad postigao je naš reprezentativac Haris Medunjanin.

Trenutno trećeplasirana momčad izraelskog fudbalskog prvenstva, Maccabi Tel Aviv, nije imala većih problema u duelu sa osmoplasiranim Ashdodom.

Maccabi je slavio sa 4:1, a do vodstva je došao u 40. minuti golom Altara. U 59. minuti Strul udvostručuje prednost domaćih, da bi samo dva minuta kasnije Ambrose smanjio.

Sedamnaest minuta prije kraja Buzaglo pogađa za mirnu završnicu Maccabija, a u 84. minuti Medunjani postiže pogodak za konačnih 4:1.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.