Macheda: Želim se dokazati u Unitedu

Macheda: Želim se dokazati u Unitedu

Napadač italijanske Sampdorije Federico Macheda vjeruje kako može umnogome doprinijeti igri Manchester Uniteda, kada se tamo vrati sa pozajmnice na kraju ove sezone.

Macheda (19), nalazi se na pozajmnici u klubu iz Genove do kraja ove sezone, a njegov je prioritet, kako kaže, povratak na Old Trafford gdje namjerava dokazati svoje kvalitete.

"Prvo želim vidjeti kakvu bih budućnost mogao imati u Ebgleskoj. Uvijek sam govorio kako se želim vratiti u Manchester United, jer su Crveni đavoli klub najvišeg nivoa. Ja se želim dokazati na Old Traffordu kao igrač na kojeg mogu računati u budućnosti, koju vidim u Manchesteru", rekao je Macheda.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije