Macho na probi u Wiganu
Jurgen Macho u dresu Austrije

Macho na probi u Wiganu

Teme:

Roberto Martinez, trener Wigan Athletica, ponudio je austrijskom čuvaru mreže probu na kojoj će se on pokušati izboriti za potpisivanje ugovora sa engleskim timom.

Nakon, što mu je istekao ugovor sa grčkim AEK-om, Martinez je odlučan da pojača konkurenciju na golu, gdje je Chris Kirkland trenutno prva opcija.

Jurgen Macho, je odigrao već jednu utakmicu za rezervni tim Wigana, u porazu od 4:3, a prije Wigana, bio je i u kombinaciji za potpis ugovora za Chelsea i Sunderland.

Pored Macha, u Wiganu se na probi nalazi i kamerunski reprezentativac Modeste M'Bami, koji je na nekoliko probnih utakmica pokazao zavidnu razinu kvaliteta.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.