Mađarski igrači postali hit: Muka ne pita za mjesto i vrijeme

Poredali se jedan do drugog

Mađarski igrači postali hit: Muka ne pita za mjesto i vrijeme

Obično u finišu utakmica gledamo raznorazna prenemaganja fudbalera ekipe koja želi zadržati postojeći rezultat. Ipak, u mađarskoj drugoj ligi je situacija nešto drugačija, reklo bi se tako sudeći po snimku kojeg ćemo analizirati u tekstu. 

Prije dva dana u okviru 30. kola Merkantil Bank lige (druga mađarska), sastali su se Gyor i Nyiregyhaza, a domaći su slavili pobjedu rezultatom 1:0.

Pred sami kraj utakmice trojicu gostujućih igrača zadesile su velike muke, a njihova zajednička fotografija brzo se našla na internetu. Naime, prvo su se dvojica gostujućih defanzivaca sudarila u pokušaju da zaustave napad domaćih i ostali su ležati na travi, da bi im se kasnije pridružio još jedan igrač koji nije mogao podnijeti bolove pa je legao pored saigrača.

Domaći su prekinuli akciju iz koje su mogli da postignu drugi gol jer su vidjeli da njihovi protivnici imaju problema i to je svakako potez za pohvalu. Medicinska pomoć je brzo stigla i sve se dobro završilo.

Naravno, jasno je da se u ovoj situaciji nije radilo o sminuliranju, a kako i bi kada je njihov tim gubio na samo nekoliko minuta do kraja meča.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi