Madrid ne želi ugostiti finale Kupa Kralja

Slučajno ili ne?

Madrid ne želi ugostiti finale Kupa Kralja

Poznato je da Mardid i Baski, odnosno Katalonci i ne gaje baš dobre odnose, a dokaz tome je pomalo nevjerovatna "slučajnost".

Naime, nakon što su Barcelona i Athletic Bilbao, izborili plasman u finale Kupa Kralja, koje se igra u Madridu 25. maja, baš u tom trenutku, "iznenada" stižu vijesti kako Real ne može biti domaćin, jer baš u to vrijeme planira određene građevinske radove na Bernabeu.

Također, na stadionu Atletica Vicente Calderonu, taj dan planiran je koncert grupe Coldplay, pa je upitno da li će se finalni meč odigrati u Madridu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.