Maestralni Semir Štilić nakon pobjede na Koševu: Pratio sam golmana kako se ponaša!

Dva gola i asistencija za veznjaka Plavih

Maestralni Semir Štilić nakon pobjede na Koševu: Pratio sam golmana kako se ponaša!

M. Šljivak

Semir Štilić odigrao je čudesan meč protiv Sarajeva.

Sa dva gola i asistencijom odveo je Željezničar do pobjede, a nakon meča je dodao:

"Odnos protiv Širokog je bio kao i danas, ali nismo iskoristili šanse. Danas smo ih iskoristili i pobijedili.Posložilo se da smo kontrolisali utakmicu i  m ožemo biti zadovoljni", rekao je Štilić.

Pogodio je majstorski iz slobodnjaka za 1:1. Odlučio je da šutira u golmanov ugao.

"Pratio sam ga kako se ponašao prije slobodnog udarca i šutirao sam u njegov ugao. Drugi gol. Hvala Bogu bio je Krpić tamo i taj gol nam je dao pobjedu", istakao je i nastavio je:

"Draž derbija je drugačija kad pobijediš. Ali, ovo su samo tri boda, ali ako ne pobijedimo naredni meč protiv Veleža ovo nam ništa neće značiti".

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Motivacija je naravno bila posebna?

"Kakav može biti motiv za igrača koji je od malih nogu u Željezničaru? Na meni je da nastavim ovako i da uživam u fudbalu", istakao je Štilić.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

1921Tuzla1902
Imali pitara izlaze li iz misije rupe...???
15 2
Rekorderi
....a lako ti je kad ti Osim šteli... Buahahaha
0 14

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi