Mafijaš tvrdi: Utakmica Manchester Uniteda namještena

Mafijaš tvrdi: Utakmica Manchester Uniteda namještena

Engleski tabloid The Sun objavio je danas razgovorom sa jednim članom srbijanske mafije koji tvrdi da je utakmica Manchester United u Ligi prvaka bila namještena.

Naime, mafijaš nadimka Kares, za The Sun je kazao kako je utakmica Lige prvaka između Manchester Uniteda i mađarske ekipe ZTE bila namještena, ali da je malo vjerovatno da je engleska ekipa učestvovala u namještanju.

Igrači Alexa Fergusona su u prvom susretu u Mađarskoj izgubili s 1:0, a u uzvratu su gosti stradali s 5:0.

"Ja sam organizirao sastanak u kafiću u Zalaegerszegu. Sjedio sam za drugim stolom dok sastanak nije završio. Veliki novci su se stavili na to da će ZTE izgubiti s najmanje tri gola razlike", rekao je Karesz.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije