Magath ovog mjeseca dovodi Salihovića?

Wolfsburg traži pojačanja

Magath ovog mjeseca dovodi Salihovića?

Trener Wolfsburga Felix Magath spreman je za zimsku kupovinu, kako bi pojačao svoju ekipu, koja igra ispod prosjeka u prvoj polusezoni Bundeslige.

Magath odavno prati reprezentativca Bosne i Hercegovine Sejada Salihovića, igrača Hoffenheima, a kako tvrde njemački mediji, moguće je da ga pokuša dovesti u januarskom prelaznom roku.

Prema pisanju njemačkog izdanja Eurosporta, Magath u januaru planira dovesti nekoliko igrača, a među njima se spominje i ime reprezentativca Bosne i Hercegovine Sejada Salihovića.

Kao moguća pojačanja Wolfsburga još se spominju Tomas Rosicky iz Arsenala, Ivica Olić iz Bayerna, te Ricardo Rodriguez iz Zuricha.

Wolfsburg je jesenji dio polusezone u njemačkoj Bundesligi završio na slabom 12. mjestu, sa 20 osvojenih bodova, što je daleko ispod očekivanja ekipe iz Vučijeg grada.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije