Magazin: Ovaj bod ima veliku vrijednost za nas

Trener Tekstilca nakon remija

Magazin: Ovaj bod ima veliku vrijednost za nas

M. Jakovljević

Fudbaleri Tekstilca danas su na svom terenu remizirali sa ekipom Drine iz Zvornika u 15. kolu Prve lige Republike Srpske, a bilo je 1:1.

Iako je Tekstilac preko Mazića poveo, Zvorničani su 10 minuta prije kraja utakmice uspjeli da stignu do pogotka i remija. U taboru ekipe iz Dervente, zadovoljni su današnjim učinkom.

"Iza nas je jedna jako teška utakmica. Odigrali smo jedan dobar meč i mi ali i protivnik. Dali smo sve od sebe na terenu da stignemo do trijumfa, ali nismo uspjeli. Zadovoljni smo bodom, jer on za nas ima veliku vrijednost ako uzmemo u obzir da smo igrali sa prošlogodišnjim premijerligašom", rekao je trener Tekstilca, Bojan Magazin.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi