Mahir Karić odlazi na probu u Fulham
Karić u dresu HSV-a

Možemo li imati još jednog igrača u Premiershipu?

Mahir Karić odlazi na probu u Fulham

Mladi veznjak, Mahir Karić u narednim danima će otputovati u London, gdje će boraviti određeno vrijeme na probi u redovima Fulhama.

Karić je bio na probnom radu u Hamburgu sa kojim je igrao jedan turnir na kojem su ga zapazili iz londonskog tima, te mu uputili poziv.

Veznjaku kojem je ugovor sa Željezničarom istekao 15. januara, nisu se svidjeli uslovi koje mu je ponudio njemački klub, te se odlučio zaputiti u London na probu.

Danas bi se trebalo znati više kada će se 18-godišnji Karić otputovati na Otok i koliko će tamo vremena provesti. Za njega je interesovanje pokazao i još jedan bundesligaš, Freiburg.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.