Mahmutović donio novu pobjedu Teplicama

Mahmutović donio novu pobjedu Teplicama

Teplice su danas u okviru sedmog kola češke Gambrinuslige ostvarili pobjedu na gostovaju kod Žižkova, koju im je donio naš internacionalac Aidin Mahmutović.

Nakon što je u prošlom kolu minutu prije kraja donio pobjedu Teplicama na domaćem terenu protiv Pribrama, Mahmutivić je odlučio i današnji susret protiv Žižkova.

Odličujući pogodak 25-godišnji napadač postigao je u 68. minuti, a ovo mu je bio drugi pogodak ove sezone u dresu kluba na čijoj klupi je donedavno sjedio Jirži Plišek, sadašnji sturčnjak Sarajeva.

Mahmutović je iz igre izašao u 77. minuti kada ga je zamijenio Matej Siva. Druga dva bh. internacionalca, Admir Ljevaković i Aldin Čajić odigrali su svih 90 minuta ove utakmice.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti