Mahmutović donio pobjedu Teplicama

Igrali i Ljevaković, te Čajić

Mahmutović donio pobjedu Teplicama

Adnan Beganović

U okviru 6. kola češkog fudbalskog prvenstva Teplice su rezultatom 2:1 savladale Pribram, a pobjedonosni pogodak postigao je bh. internacionalac Aidin Mahmutović.

Sve do 59. minute nije bilo golova, da bi onda Teplice preko Vachoušeka došle do prednosti. Međutim, 15 minuta kasnije Wagner izjednačuje, no kada se činilo da neće biti pobjednika Mahmutovć je srušen u šesnaestercu gostiju. Sudija je pokazao na bijelu tačku, a naš internacionalac ne griješi.

Mahmutović, Ljevaković i Čajić u dresu Teplica su odradili svij 90 minuta.

Do ubjedljive pobjede stigli su fudbaleri Jabloneca, koji su sa 4:0 savladali Slaviju. Dva gola postigao je Lafata, dok su se po jednom u listu strijelaca upisali Benes i Kovarik.

Budejovice i Banik Ostrava su odigrali utakmicu bez golova.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.