Mahmutović i Ljevaković strijelci za Teplice

Mahmutović i Ljevaković strijelci za Teplice

Edmir Škorić

Bh. internacionalci Aidin Mahmutović i Admir Ljevaković bili su strijelci za Teplice u prijateljskom susretu.

Teplice su odigrale prijateljsku utakmicu protiv češkog drugoligaša Viktorije iz Žižkova. U utakmici je postignuto čak osam pogodaka, po četiri na obje strane.

Marek je doveo Viktoriju u vodstvo nakon 10 minuta, a onda u razmaku od četiri minute Mahmutović i Ljevaković pogađaju za preokret. U finišu prvog dijela Reiter je strijelac za 2:2.

Prvi u nastavku do vodstva dolaze nogometaši Teplica. Litsingi je u 58. minuti pogodio za 3:2. Bazal je u 70. izjednačio, onda je Salami u 87. vratio prednost Teplicama, da bi na kraju Hovorka u 90. postavio konačnih 4:4.

Mahmutović iza sebe ima dugu pauzu zbog povrede, no po povratku na terene u dvije utakmice postigao je dva gola.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.