Mahmutović nastavio seriju golova za Teplice

Teplice ubjedljive

Mahmutović nastavio seriju golova za Teplice

Midhat Šljivak

Fudbaleri Teplica savladali su večeras na gostovanju ekipu Pribrama sa 4:0 u susretu devetog kola češke Gambrinus lige, a ponovo je briljirao bh. internacionalac Aidin Mahmutović koji je postigao dva gola.


Do vodstva su Teplice stigle u 20. minuti susreta. Vačoušek je uposlio Matulu, koji je pogodio za prednost gostiju od 1:0. Samo tri minute kasnije novi gol u mreži domaćih. Za 2:0 je pogodio Aidin Mahmutović.

Teplice su u 29. minuti susreta ostale sa igračem manje nakon isključenja Luftnera, no to im nije smetalo da dođu do ubjedljive pobjede.

Litsingi je u 46. minuti pogodio za 3:0, da bi Mahmutović svojim drugim golom u 69. minuti susreta postavio je konačan rezultat susreta od 4:0.

Mahmutović je izašao u 10 minuta kasnije, a jošjedan bh. internacionalac Admir Ljevaković je odigrao kompletan susret.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti