Mahmutović (opet) zabio za Teplice
Ajdin Mahmutović

Pripreme

Mahmutović (opet) zabio za Teplice

Edmir Škorić

U prijateljskoj utakmici čeških Teplica i Mosta bh. internacionalac Ajdin Mahmutović ponovo je bio strijelac za svoju momčad. Mahmutović i Ljevaković odigrali su prvo poluvrijeme u redovima žutih.

Most je u šestoj minuti poveo golom Andreia, da bi bh. internacionalac Ajdin Mahmutović u dvadesetoj minuti poravnao za domaću momčad. Golovima Vondraseka i Verbira Teplice su do kraja poluvremena došli do 3:1. Početkom drugog dijela Rusetski je postigao pogodak za goste, pa je konačan rezultat glasio 3:2.

Drugi bh. internacionalac Admir Ljevaković odigrao je prvo poluvrijeme, baš kao i Mahmutović. U drugom poluvremenu trener Teplica dao je šansu nekim mlađim igračima.

Teplice - Most 3:2 (Mahmutović 20', Vondrasek 24', Verbir 43'/ Andrei 6', Rusetski 53')

Sastav Teplica: Slavík - Vidlička, Lukáš, Jablonský, Matula - Verbíř (60.Stožický), Ljevaković (46.Doležal), Vachoušek (60.Kalivoda), Zoubele (60.Gašparík) - Mahmutović (46.Došek), Vondrášek (46.Elsamni).

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti