Mahmutović ostaje u Teplicama

Bh. napadač najbolji strijelac Teplica

Mahmutović ostaje u Teplicama

Adnan Beganović

Bosanskohercegovački napadač i trenutno jedan od najboljih igrača Teplica Aidin Mahmutović produžio je ugovr sa ovim češkim klubom.

Mahmutoviću je ugovor sa Teplicama isticao na kraju ove sezone pa se špekulisalo i sa eventualnim odlaskom našeg napadača već u ovom prelaznom roku, no čelnici češkog kluba kojeg s klupe predvodi nekadašnji trener Željezničara Jirzi Plisek, ponudili su bh. napadaču novi ugovor. Još uvijek nema informacije o detaljima ugovora, odnosno o njegovoj dužini i primanjima našeg internacionalca.

Mahmutović iza sebe ima sjajnu polusezonu, njegov klub drži vodeću poziciju na tabeli, a sa pet postignutih golova naš napadač je najbolji strijelac Teplica.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.