Mahmutović peti najbolji sportista Teplica

S dosta uspjeha nastupa u Češkoj

Mahmutović peti najbolji sportista Teplica

Aidin Mahmutović, bosanskohercegovački napadač, večeras je u dvorani Krušnohorského proglašen petim najboljim sportistom grada Tepilica.

Čitatelji časopisa Teplice glasali su do 31.12.2011. godine preko kupona, a večeras je proglašen najbolji sportista Teplica. Tu titulu ponio je legendarni Pavel Verbíř.

Verbíř je cijelu karijeru posvetio Teplicama, gdje je igrao 20 godina. Karijeru je završio prošle sezone. Posljednju utakmicu odigrao je 28.05.2011. godine protiv Slovackog, pod vodstvom Jiržija Plišeka.

Mahmutović, koji je produžio ugovor sa Teplicama, našao se na petom mjestu, a ispred njega, na četvrtoj poziciji našao se još jedan njegov timski kolega, Tomáš Grigar.

Bosanskohercegovački napadač dobro je krenuo sa pripremama. U prvoj prijateljskoj utakmici Teplica u okviru Tipsport kupa protiv Usti nad Labema u visokoj pobjedi od 8:0 postigao je dva pogotka.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti