Mahmutović pogodio, Teplice remizirale

Češka liga

Mahmutović pogodio, Teplice remizirale

Danas su odigrane četiri utakmice osmog kola u fudbalskom prvenstvu Češke.

Bosanskohercegovački internacionalac Ajdin Mahmutović ponovo je bio strijelac za svoju ekipu Teplica, koja je na som terenu osvojila samo bod odigravši neriješeno 1:1 sa Viktorijom iz Plzena.

Mahmutović je već u desetoj minuti doveo svoju ekipu u vodstvo, a kada je samo tri minute kasnije Cisovsky dobio crveni karton u ekipi Viktorije, činilo se kako će Teplice lagano do pobjede. Međutim, Duris je već u 16. minuti pogodio za konačnih 1:1.

U drugim danas odigranim susretima, Brno je sa 5:1 deklasiralo Jihlavu, Mlada Boleslav je sa minimalnih 1:0 bila bolja od Hradeca, dok su u Pragu bez golova igrali Dukla i Slavija.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.